Festes

Zhayda Tro i Cristina Nave, regines de les Festes Puríssima Xiqueta 2007

El dissabte passat va tindre lloc l’acte d’elecció de les regines de les festes de la Puríssima Xiqueta 2007. Un total de 24 xiques es van presentar al títol de regina major, en què va estar triada a l’atzar Zhayda Tro Rodríguez per a aquest títol. Les seues dames van ser Marta Cabrera Torregrosa (1a dama) i Natalia Ivars Romà (2a dama). Per al títol de reina infantil la sort va triar Cristina Nave Jaen, entre 12 xiquetes, i les seues dames van ser Clara Ivars Cuartero (1a dama) i María Avenza Ivars (2a dama). Les regines del 2006 Zaira Santacreu Vallés i Miriam Ferrer juntament amb les seues respectives dames, van ser les encarregades de triar les paperetes de les afortunades.

L’acte, que va començar a les 22.30, va comptar amb la presència de les autoritats de Benissa. L’escenari que simbolitzava el poble de Benissa, va ser dissenyat pel ceramista Juan Esquerdo, membre de la Comissió de festes; per a l’elecció infantil es va realitzar un canvi estètic col·locant una pantalla decorada amb personatges de Disney. Els encarregats de presentar l’acte van ser Toñi Ivars i Vicente Cabrera. Més d’un miler de persones van ocupar el passeig Dolors Piera per a gaudir d’una vetllada amenitzada amb una actuació musical.

El president de la Comissió de Festes, Pedro Ripoll, la regidora de festes, Raquel Soliveres i el batle, Juan Bautista Roselló, van tancar aquest acte desitjant el millor als nous festers i regines del 2007.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?