Festes

Aquest dissabte es trien les regines de festes del 2007

Aquest dissabte dia 9 de setembre a les 22.30, en la Glorieta Dolors Piera, tindrà lloc l’elecció de les regines i dames d’honor de les festes patronals de la Puríssima Xiqueta 2007 que se celebraran a la fi del mes d’abril.

En les festes de l’any que ve participaran 49 joves que seran els festers del 2007, 21 xics i 28 xiques, de les quals 4 d’elles no es presentaran al títol de regina. Els festers xicotets, de 8 anys d’edat, sumen un total de 22, 8 xiquets i 14 xiquetes, de les quals 2 no es presenten al títol de regina infantil. Els festers majors, de 40 anys, són d’entre 30 i 32 anys.

Aquest any l’acte es distingirà per certs canvis en l’escenari; com és la seua ubicació en la Glorieta Dolors Piera i un canvi estètic que es realitzarà col·locant una pantalla decorada amb personatges de Disney en el moment en què es realitze l’elecció de la regina infantil.

Els presentadors de l’esdeveniment seran Toñi Ivars Ortolà i Vicente Cabrera Cabrera. L’entrada costa 12 euros i els beneficis seran destinats a les festes.

Els membres de la junta directiva de la Comissió de les festes són els següents:

– President: Pedro Ripoll Fuertes
– Vicepresident: José Ramón Martí Font
– Secretària: Francesca Pérez Castellanos
– Tresorer: Josep Miquel Pastor Ferrer


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?