Festes

El castell del dia de la Puríssima Xiqueta es dispararà demà

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS amb data de dijous 28 d’abril de 2006:

Benissa i Teulada celebren aquest cap de setmana els últims dies de les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta i a Sant Vicent Ferrer, respectivament.

En el cas de Benissa, cal destacar un canvi en el programa, ja que les pluges del passat cap de setmana van obligar a suspendre alguns actes, que s’han traslladat de dia.

En concret, demà, a les 23 hores, es dispararà el castell de focs artificials més important de les festes, que estava previst per a diumenge passat, Dia de la Puríssima. Un castell que es va ajornar, ja que la nit del dissabte plogué amb molta força a Benissa, el que va obligar a disparar el diumenge el que estava previst per a dissabte, segons va explicar el president de la Comissió de Festes de 2006, Toni Bertomeu.

D’aquesta forma, serà bastant inusual poder contemplar els focs artificials l’últim cap de setmana de festes, mentre continuen els bous al carrer a Benissa.

A pesar del mal temps del darrer cap de setmana, Bertomeu va comentar que el balanç del que portem de festes és bastant positiu, ja que la gent de Benissa s’ha bolcat en els festejos i ha eixit al carrer.

Pel que fa als actes festius a Benissa, hui divendres segueixen els festejos de bous, amb actuacions a les 18.30 i 23.30 hores. A les 02.30 hi haurà un correfoc.

Demà se soltaran bouets al matí i a les 14 hores tindrà lloc un menjar de germanor de totes les anyades, amb una gran paella a la Glorieta Dolors Piera.

A les 18 hores començarà la cercavila i una hora i mitja després hi haurà discomòbil. A la nit, a les 23.30 hores, hi haurà solta de vaquetes i bou embolat, després de llançar el castell de focs artificials.

Ja el diumenge, Dia de la Vuità, els actes inclouen mascletada a les 14 hores, Concert del Cor de Cambra Discantus de Cocentaina, i actuació de l’orquestra La Tribu, després d’això tindrà lloc un espectacle pirotècnic i conclouran les festes de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?