Festes

Demà es farà la popular benedicció d’animals de la Fira i Porrat de Sant Antoni

Aquesta vesprada, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc la inauguració oficial de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2006 que estarà a càrrec de Justo Nieto, Conseller d’Universitat i Empresa. Aquest esdeveniment festiu, cultural i esportiu ha esdevingut l’aparador de tot un poble perquè, de fet, vora una trentena d’associacions locals aprofiten l’ocasió per a fer tot tipus d’activitats. Són quinze dies frenètics on hi ha propostes per a tothom. Un gran esforç organitzatiu coordinat per la Regidoria de Festes. A més a més, no hi faltaran les populars atraccions infantils que s’ubiquen al Passeig de Dolors Piera, davant mateix de l’església parroquial. L’alcalde, Juan Bautista Roselló, i la regidora de Festes, Raquel Soliveres, van presentar dilluns el programa d’una Fira i Porrat que estarà al carrer fins el diumenge 29 de gener.

Demà es farà un dels actes més participatius i populars: la benedicció dels animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni. La concentració d’animalets és a les 12 hores a la Plaça del Portal. Des d’allí s’iniciarà una cercavila fins al Passeig Dolors Piera on el titular de la parròquia, Domingo Sabater, procedirà a la benedicció dels animals. A més, el matí es completarà amb el concurs de paelles amb tres premis de 120, 90 i 60 euros. La Fira tindrà continuïtat els propers dos caps de setmana amb una exposició de vehicles d’ocasió i maquinària agrícola, la fira ramadera, que torna a la Glorieta de Dolors Piera, i el mercat medieval. A nivell cultural es repeteix la trobada de corals i rondalles, cinema, teatre, el concert de la Societat Lírica i Musical, xerrades i conferències. En el vessant esportiu, partides de pilota valenciana, futbol, bàsquet, tennis taula, voleibol i l’obert internacional d’escacs.

Una de les novetats de la Fira 2006 és el segon concurs gastronòmic, el del diumenge 22, que estarà dedicat al putxero de polp. Així mateix, el Mercat Medieval s’amplia amb més paradetes a la Plaça Rei Jaume I. S’han preparat tres zones especial per a l’estacionament de vehicles mentre dure la Fira i Porrat: al carrer Doctor Crespo, l’Avinguda Constitució i a l’Avinguda l’Alcudia a l’altura del carrer Maria Ivars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?