Festes

La Fira i Porrat de Sant Antoni s’inaugurarà el dia 14

Dissabte que ve, 14 de gener, tindrà lloc la inauguració oficial de la Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa, les activitats de la qual es perllongaran fins al 29 d’aquest mes.

Els actes començaran el dijous, dia 12 de gener, amb la projecció d’una pel·lícula de cinema al saló d’actes de la Seu Universitària. A l’endemà hi haurà una cercavila i una mostra d’indumentària tradicional de la Marina a càrrec del Grup de Danses Portitxol de Xàbia.

Ja el dissabte, dia 14, la jornada començarà amb la instal·lació del mercat d’abastiments als carrers Hort de Bordes, Sant Josep i Sant Nicolau.

Durant el dia hi haurà partits de futbol i un rocòdrom fins l’hora de la inauguració de la fira, l’exposició de vehicles nous i maquinària agrícola, i la fira d’atraccions, que estarà oberta tots els dies.

El diumenge tindrà lloc la concentració de les cavalleries a l’aparcament de l’escola Manuel Bru. També hi haurà torneig de tennis taula, bàsquet, bicicleta i una degustació de productes típics a la Glorieta Dolores Piera.

Concurs de paelles

L’organització ha programat un concurs de paelles per a tots aquells que vulguen participar.

Posteriorment, es portarà a terme una cercavila d’animals pels carrers Doctor Flèming, Asland, Ramón i Cajal, Alacant, Pare Andrés, Rei Jaume I i Passeig Dolores Piera.

El dissabte, dia 21, serà la fira de vehicles d’ocasió i maquinària agrícola. Aquest mateix dia, a les 20.30 hores, a l’església parroquial de la Puríssima Xiqueta se celebrarà la Trobada de Corals, en què participaran distintes agrupacions musicals existents a la comarca de la Marina Alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?