Festes

La fira medieval tanca els actes festívols

El Mercat Medieval posa fi a les activitats de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2005, que se celebra aquest cap de setmana en el nucli antic de Benissa. A les 11.30 del matí del dissabte 29 de gener tindrà lloc la inauguració d’aquesta fira amb una cercavila que anunciarà l’esdeveniment.

Durant l’horari del mercat, de 10 a 21 hores, les activitats i demostracions dels tallers artesanals estaran acompanyades per espectacles i representacions diverses, entre les quals podem trobar demostracions de falconeria, jocs malabars, música medieval i danses orientals, racó de jocs medievals per als xiquets, etc.

També es realitzaran demostracions en els diferents tallers de vidre, pedra, fang, etc. Tot estarà animat per músics i personatges de l’època que faran les delícies de grans i xicotets. No faltaran tampoc les paradetes de queviures, on es podrà adquirir pa, formatges, embotits artesanals, castanyes i dolços tradicionals i àrabs.

A més de la Fira Medieval, els visitants podran gaudir d’altres activitats. El dissabte, a partir de les 16.00 hores se celebrarà el concurs de coloms infantil, en la Pineda de Selva. A les 18.00 hores, en el Centre Social Bèrnia, el col·lectiu de la Tercera Edat posa en escena una obra de teatre i a les 20.30 hores se celebrarà la trobada de rondalles en la Planta Baixa de la Societat Cultural.

El diumenge dia 30 de gener, destaca l’exposició de vehicles antics i d’època, organitzat per l’agrupació “Vehicles Històrics La Marina”, en el Passeig Dolors Piera; l’exposició de Seat 600, en la Glorieta Dolors Piera i la posada en escena de l’escacs vivent, en la Plaça Jaume I, a partir de les 12.00 hores. El acte de tancament d’aquestes festes correrà a càrrec del Concert que interpretarà la Societat Líricomusical de Benissa, a les 20.30 hores en l’Església de la Puríssima Xiqueta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?