General

La Comissió Puríssima Xiqueta 2008 organitza un seguit d’actes per a recaptar fons

La Comissió encarregada d’organitzar les pròximes festes patronals a Benissa, l’any que ve, ha preparat per a les setmanes vinents una sèrie d’activitats culturals i d’oci destinades a recaptar fons amb què plantar cara a les despeses que tota festa popular comporta.

La primera d’aquestes activitats tindrà lloc els dies, divendres 26 i dissabte 27 en què s’ofereix als amants del bon vi o de la vinicultura, un Tast de vins en la sala d’exposicions del Taller d’Ivars, acte que donarà començament ambdós dies a les 20.00. Aquest tast de vins a benefici de les Festes Patronals Puríssima Xiqueta 2008, serà impartida per En Joaquín Gaya Crespo, gerent de la botiga de vins “L’Abadia del Vi” de Benissa i oferirà el primer dia (divendres dia 26) unes explicacions sobre la història del vi i la seua importància en la nostra cultura, així com aspectes dels vins que durant els 2 dies es provaran. Aquesta primera jornada estarà destinada als vins blancs i per al dissabte dia 27 es reserva el tast per als negres, la majoria vins de la província. L’afluència a aquest acte té un contingent de participació de 60 persones i els interessats han de contactar amb qualsevol membre de la Comissió Organitzadora.

D’altra banda, i ja en un aspecte més cultural, els festers 2008 de Benissa, volen presentar la seua vetllada teatral els dies 31 d’octubre i, 1 i 2 de novembre en l’auditori de la Casa de Cultura de Benissa (última planta), on s’oferirà als assistents l’obra teatral “El tio sinagues”, obra del valencià Joan Batiste Burguet que va ser estrenada per primera vegada al teatre-cafè de Russafa el dia 15 d’octubre de 1881. A aquesta vetllada on els personatges estaran interpretats tots ells per festers i simpatitzants, s’afegiran algunes sorpreses més que faran més interessant la vetllada i en què els membres de la Comissió confien que siga del grat de tots, ja que des de fa anys és una de les activitats que més expectació crea entre els benissers.

Ja finalment, com a viatge cultural, s’organitzarà una “eixida” a Madrid, per als dies 24 i 25 de novembre amb la finalitat d’assistir a la representació del musical Jesucristo Superstar, recentment estrenada i que ja està tenint una molt bona crítica teatral. Des de l’Organització es convida a tots els interessats per tal que compartisquen aquest viatge amb els festers i gaudir d’un cap de setmana a Madrid, amb temps tant per a la cultura com per al gaudi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?