General

El diumenge que ve tindrà lloc la I Trobada Tuning Festers Puríssima Xiqueta

El diumenge que ve, dia 23, Benissa serà l’escenari de la I TROBADA TUNING, organitzada per la Comissió Festers Puríssima Xiqueta 2008 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benissa. El lloc triat per a l’ocasió és el pàrquing de l’escola Manuel Bru, zona àmplia que donarà cabuda als nombrosos cotxes que han confirmat ja la seua assistència, a més de la gran quantitat de simpatitzants d’aquest tipus de competició automobilística que dia a dia esdevenen més nombrosos.

Per als afeccionats al Tuning, el fet d’arreglar cotxes amb molt diversos gustos fins a arribar a personalitzar-los de manera que no n’hi haja dos iguals, és un veritable art; un art que mereix el reconeixement de tots i per això, els més exigents participen setmana rere setmana en cadascuna de les trobades o campionats que se celebren, on el País Valencià compta amb nombrosos afeccionats.

Benissa ha volgut unir-se a aquest “art” i per això la Comissió de Festers va idear la celebració d’aquesta I Trobada que comptarà, com és habitual en la majoria de les que se celebren, amb importants premis. Els organitzadors atorgaran un Primer Premi de 300 euros al millor cotxe dotat a més d’un trofeu donat per l’Ajuntament de Benissa. També hi haurà igualment premis per als 3 primers en TOP 3 PRO, 3 premis per a cadascuna de les categories A, B i C així com nombrosos premis entre ells, el club més nombrosos, a la millor xica tuning, al millor tub d’escapament, al cotxe més llunyà, a la llanta més gran, etc.

A més, l’organització ha previst amenitzar la trobada amb música, amb una Discomòbil, gogós i la realització de la Festa de l’Escuma per tal que tot aquell que assistisca puga passar una jornada dominical diferent i amena.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?