General

S’organitza el 5é concurs de vins

La regidoria de Foment i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa està preparant els actes que conformaran el 5é Concurs de Vins que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de març en els baixos del Centre Cultural. (Normalment aquest concurs es realitzava durant la Fira i Porrat de Sant Antoni, però a causa de la gran importància i l’interès que ha despertat en les últimes edicions, s’ha volgut convertir en una activitat independent).

El dissabte dia 12 de març a les 11.00 hores tindrà lloc la inauguració de la Fira del Vi, on tindrà lloc l’exposició i venda de vins procedents de collites locals. A partir de les 17.00 hores s’exposarà material i utensilis utilitzats en el procés d’elaboració del vi i a les 19.00 hores s’oferirà una conferència sobre “Història del Vi. Curiositats i Anècdotes”, a càrrec de Jaime Giner, Director del Museu del Vi “Llegat de Bacchus” de Xaló.

Per al diumenge dia 13 es reserva el Concurs “de Vins”, que donarà començament a partir de les 10.00 hores. Per a finalitzar la jornada, a les 19.00 hores, el tastador-sommelier David Doñate serà l’encarregat d’oferir una xerrada sobre “Tècniques de tast”.

Tots els interessats a participar en el concurs de vins jauran de presentar una instància en les oficines del Creama (Carrer Escoto, núm. 72), on es facilitaran les bases del concurs.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?