General

Carlos Bordehore guanya el concurs de paelles del Rotary Club de Benissa

Els clubs rotaris de la comarca es van reunir el dissabte en el Camping Fanadix per a competir en la segona edició del Concurs de Paelles. Una jornada de convivència prevista per a set dies abans que va ser anul·lada per motiu de la pluja i del mal temps. El Club Rotary Benissa-Teulada va exercir com a amfitrió després del triomf aconseguit l’any passat a Xàbia. Es van desplaçar fins Benissa representants del Club Rotary Dènia i del Club Rotary Xàbia.

Els locals no van entrar en el concurs mentre que Xàbia va preparar dues paelles, una cuinada per Juan Torres i la segona per tres joves, Eduardo Monfort, Raúl Signes i Ricardo Catalá, que viatjaran aquest estiu als Estats Units dins del programa d’intercanvis internacionals. Els tres passaran un any escolar en la ciutat de Nova York. Per la seua banda, Carlos Bordehore va exercir de cuiner per als membres del club rotari dianenc.

Juanvi Catalá (Xàbia), Ricardo Català (Xàbia), Mimo Trabison (Calp), Juan Campo (Dènia) i Juan Ramón Crespo (Benissa) van ser els encarregats de provar totes les paelles i decidir el campió. Al final, triomf per la mínima del Club Rotary Dènia, amb 38 punts, un més que Xàbia (37) i dos més que els joves de l’intercanvi (36). A més, els dianencs van repetir triomf en el concurs de rebosteria.

El president del Club Rotary Benissa-Teulada, Juan Ramón Crespo, va ser l’encarregat de lliurar els premis als guanyadors. Els trofeus van ser dissenyats per l’artista local Vicky Ruiz. L’any que ve el concurs de paelles es traslladarà a Dénia com a guanyadors d’aquesta edició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?