Esports

El club de voleibol de Benissa jugarà la fase d’ascens a Primera Autonòmica

El Club de voleibol de Benissa disputarà el play-off d’ascens a Primera Autonòmica després de quedar subcampió del grup sud de Segona Autonòmica, per darrere de l’equip de Dolores. Els benisencs han culminat així una temporada excel·lent, ja que només han perdut tres partits, els dos primers de la lliga i, curiosament l’últim, dissabte passat davant del Sant Joan, després de romandre setze jornades invictes. El play-off d’ascens es disputarà els dies 8 i 9 de maig encara que la seu encara no està decidida. Benissa ha sol·licitat ser l’amfitriona d’aquesta competició i el Palau Sant Pere té moltes opcions d’albergar aquests partits.

El play-off enfrontarà pel sistema de lliga, tots contra tots, als dos primers classificats dels grups Nord i Sud de Segona Autonòmica. El CV Benissa es va constituir oficialment l’any passat i els seus bons resultats els ha dut a estar entre els millors de la seua categoria. Aquest any han superat als equips de Sant Joan, Villena, Cocentaina, Ibi, Guardamar, Xàbia, Dénia i Callosa de Segura. Només ha quedat per davant d’ells Dolores. José Luís Suárez dirigeix a un grup de jugadors integrat per: David Vacas, Ruben Chesa, Antonio Flenche, Josué Chesa, Iván del Rio, Iván Suárez, David del Valle, José Andrés Roselló, José María García, Fernando Menéndez, Luciano Bocica i José Micó.

Suárez qualifica la temporada com “altament positiva, per no dir extraordinària, ja que els jugadors han treballat molt i lluitar per l’ascens és un premi al seu esforç i dedicació”. De cara als play-off es mostra optimista però prudent. “Crec que hi ha possibilitats però no hem de confiar-nos perquè no coneixem el nivell que tindran els dos equips del grup Nord”. Per la seua banda, la presidenta del club, Ana Rivera, assenyala que “no ens marquem un objectiu fix sinó que tot això és el resultat del treball diari, dels entrenaments. Tots els jugadors han demostrat una gran capacitat de voluntat i d’esforç i ara tenen la seua oportunitat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?