Esports

Centenars d’atletes de totes les edats participen en la segona Sant Silvestre de Benissa

La temporada atlètica va acabar amb la segona edició de la Cursa Popular Sant Silvestre Vila de Benissa, organitzada per la Regidoria d’Esports i l’Associació d’Atletisme Amunt i Avall, que es va disputar el dissabte 27 de desembre. Es tractava, per damunt de tot, d’una autèntica festa esportiva per a posar fi a l’any i, la veritat, és que així va ser. Centenars d’atletes de totes les edats van participar en la cursa, alguns d’ells lluint disfresses d’allò més originals i amb bon sentit de l’humor. Entre els nombrós públic que va seguir el desenvolupament de la prova hi hagueren cares conegudes com les del corredor Emilio Vizcaya o el ciclista Dani Cepa, per citar-ne algunes.

La línea d’eixida i de meta estaven al carrer Pare Andrés Ivars, en ple centre històric de la població. Els atletes de la prova reina havien de recórrer un circuit urbà de 3.500 metres amb constants pujades i baixades. Entre les anècdotes de la jornada, la corredora Isabel Huertos va rebre la felicitació de tots els participants segons abans d’iniciar-se la cursa amb motiu del seu vint-i-huit aniversari. El bon ambient va estar present al llarg de totes i cadascunes de les proves i la Sant Silvestre va esdevenir una gran festa.

Els atletes més joves van iniciar el programa de la cursa per a demostrar les seues qualitats. Hi hagueren curses de totes les categories, tant masculins com femenins: principiants, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets. Tot va transcórrer sense cap incident i l’organització va repartir un gran xocolatada entre tots els assistents abans de l’inici de la prova reina amb la presència de corredors juvenils, seniors i veterans. Ignacio Cardona va ser el primer en creuar la línia de meta per davant de José Luis Sanz i Rafa Benavent. En xiques, el triomf final va ser per a Luisa Miralles, seguida per Ana Fuster i Isabel Huertos, respectivament.

L’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, el regidor d’Esports, Paco Montagut, i dos representants de l’Associació d’Atletisme Amunt i Avall, Marcos Crespo i Vicent Cabrera, van ser els encarregats de repartir les medalles als tres guanyadors de cadascuna de les proves disputades. També hi hagué un premi especial a les millors disfresses. Els primers classificats en cadascuna de les categories van ser els següents:

PREBENJAMINS MASCULÍ: Salvador Sánchez, Fede Benavent i Víctor Crespo.
PREBENJAMINS FEMENÍ: Paula Carrió, Victoria Noguera i María Perelló.
BENJAMINS MASCULÍ: Mogsi Li, Aaron Martínez i Iván Perelló.
BENJAMINS FEMENÍ: Erica Gil, Aina Fornés i Maria Cabrera.
ALEVINS MASCULÍ: Daniel Roselló, Gabriel Rodríguez i Sergi Gutiérrez.
ALEVINS FEMENÍ: Llucia Sánchez, Rosa Durà i Gessamí Bordes.
INFANTILS MASCULÍ: Jaime Gilabert, Alexandre Peris i Sava Gueroy.
INFANTILS FEMENÍ: Benita Breiter, Maria Ivars i Lourdes Guijarro.
CADETS MASCULÍ: Ernest Far, Moham Jhida i Antonio Morillo.
CADETS FEMENÍ: Cristina Roselló.
JUVENILS MASCULÍ: Paulino Font, Alistain Becker i Thilo Strauss.
SENIORS MASCULÍ: Ignacio Cardona, José Luís Sanz i Rafa Benavent.
SENIORS FEMENÍ: Luisa Miralles, Ana Fuster i Isabel Huertos.
VETERANS A MASCULÍ: Francisco Amorós, Juan Huez i Fabián Delgado.
VETERANS A FEMENÍ: Maxime Makinnon, Pilar Rodríguez i Josefa Chorro.
VETERANS B MASCULÍ: Avelino Estremere, Born Becker i Rob Derilé.
VETERANS B FEMENÍ: Jeannethe Weber, Gilda Oosteme i Rosa Esquerdo.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?