Esports

Pilota Valenciana: Bernat i Jaén guanyen el torneig d’aficionats de Primera de Benissa

El Club de Pilota Futur de Benissa, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, ha organitzat un torneig d’aficionats d’escala i corda que ha comptat amb la participació de 18 equips distribuïts en dues categories. El torneig es va iniciar a juliol i el passat dissabte es va disputar la gran final. Enguany ha estat una edició especial perquè aquesta competició porta el nom de Memorial Vicent La Claua, un dels jugadors del club que va faltar fa uns mesos a conseqüència d’un tràgic accident laboral.

La partida final de Primera Categoria va enfrontar Bernat (Benissa) i Jaén (Poble Nou de Benitatxell) contra Juanvi (Benissa) i Mengual (Altea). La partida va ser molt emocionant i el primer avantatge va ser per a Juanvi i Mengual amb un clar 20-45. Però es van quedar ahí i Bernat i Jaén van remuntar d’una forma espectacular sumant jocs de forma consecutiva, tant a la restada com al dau. Així, el marcador final els va ser favorable per 60-45. En la Segona Categoria, els guanyadors han estat el tercet de Calp format pels germans Fenoll i Paco Mateu, en imposar-se en la final a Toni Tur, Suso i Toni “El Violí” per 60-20.

L’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, i el president del Club de Pilota Futur, Juan José Marín, van ser els encarregats de lliurar els trofeus als campions i als subcampions de les dues categories. Per un altra banda, el Club de Pilota Futur de Benissa participa en el campionat autonòmic d’aficionats amb dos equips en cadascuna de les dues categories. En Primera estaran els tercets integrats per Juanvi, Toni i Surdet i Llorens, Blanc i Angel, mentre que en Segona hi intervindran Paco i els germans Fenoll, per una banda, i Borja, Jaén i Pernano, per l’altra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?