Esports

Motocròs: Més de seixanta pilots participen en la cinquena edició del Trial de Benissa

El diumenge es va disputar la cinquena edició del Trial de Benissa-Pub La Farola amb una excel·lent participació, ni més ni menys que seixanta-tres pilots de distintes localitats del País Valencià. La prova està organitzada per la Penya El Chercol, un grup d’afeccionats locals a les motos que duen ja més de 25 anys d’història. Els participants es van dividir en tres grups segons la seua qualitat i el nivell de cadascun d’ells (groc, verd i blau) i van disputar una prova de trial i una altra de Indoor. La primera va constar de vuit zones, a doble volta, en un circuit situat a la partida de Santa Anna. Per la seva banda, l’indoor es va realitzar al parc de Dolores Piera amb cinc espectaculars zones que van centrar l’atenció d’un nombrós públic.

Aquest Trial de Benissa-Pub La Farola continua amb la tradició i l’afecció a aquest esport que la Penya El Chercol va començar a difondre amb el trial que es realitzava fa anys amb motiu de la celebració de la Fira i Porrat de Sant Antoni. Vuit pilots locals, enquadrats en la categoria groga, van estar en la graella de sortida. En el grup groc, el triomf va ser per a José María Martínez, per davant de Néstor López i Abelardo Torregrosa, segon i tercer, respectivament. Per la seva banda, José Ramón Jiménez va liderar el grup verd seguit per José Luís Espinosa i Cristian Muñoz. En el tercer grup, el blau, la victòria va ser per a Edgar Barris i, en conseqüència, es va dur el trofeu al guanyador absolut de la prova. La segona plaça va ser per a Miguel Angel Molina i la tercera per a Rafa Signes.

INDOOR

La prova d’indoor va ser espectacular i es va realitzar al parc Dolores Piera. Els pilots havien de superar cinc zones amb una dificultat elevada. Des de sengles circuits de contenidors i troncs fins a un recorregut per unes pedres que acabava en un gran salt. El guanyador d’aquesta competició va ser Miguel Angel Molina, per davant de Fernando Villar i Luis Boallin.

El lliurament de trofeus va córrer a càrrec de Paco Devesa, propietari del Pub La Farola, empresa patrocinadora de la prova.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?