Cultura

Hui se celebra la cinquena edició del betlem itinerant

Al voltant de 500 persones participaran hui en la cinquena edició del Betlem Itinerant, una iniciativa organitzada per les Regidories de Tercera Edat i Participació Ciutadana i l’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia. La concentració de personatges es produirà, com en ocasions anteriors, a la plaça del Centre Social, a les 18 hores. D’aquest punt sortirà tota la comitiva en cercavila pel centre històric de la població (carrers Sant Josep, Sant Domènech, Santa Bàrbara, Plaça del Portal, Puríssima Xiqueta, Plaça Jaume I) fins arribar al carrer Fra Maseo Company Alonso on estarà ubicat el portal i es cantaran nadales.

El Betlem Itinerant comptarà de nou aquest any amb una sèrie d’estampes nadalenques en punts destacats des del Carrer Puríssima fins a la Plaça Jaume I i la zona per als vianants situada darrere de l’església parroquial. Col·laboren en aquesta iniciativa les següents associacions: Col·legi Manuel Bru, Col·legi Padre Melchor, Juniors Benissa, Penya El Carro, Associació de Moros i Cristians, Associació de Mestresses de Casa, Agrupació de Tambors i Cornetes, la Granja Escola, el Club Hípic, Protecció Civil, Guarderia Bambi i l’Escola Infantil La Puríssima. No faltaran els animals típics del betlem (bous, burres, cavalls, ovelles, cabres i fins un dromedari).

En finalitzar el betlem, el representant de Les seues majestats els Reis Mags d’Orient recollirà les cartes de tots els xiquets i xiquetes. A més, tots els participants i el públic assistent seran convidats a una xocolatada al carrer Sant Pere.

TARGETES NADALENQUES

L’alcalde, Juan Bautista Roselló, i el regidor de Joventut, Miquel Cabrera, van lliurar dilluns els premis, consistents en material escolar, als guanyadors de la novena edició del Concurs Escolar de Targetes Nadalenques, inclòs dins de la programació del Pastís de Moniato. Els participants d’aquest concurs són xiquets i xiquetes, d’entre 3 i 11 anys, dels col·legis Manuel Bru i Padre Melchor. La relació de guanyadors és la següent: Secció A (de 3 a 5 anys): Joan Ivars Ribes, (CP Padre Melchor), Alejandro Rodríguez García (CP Manuel Bru) i Kevin Boge Steinwender (CP Manuel Bru); Secció B (de 6 a 7 anys): Alfred Cardona (CP Manuel Bru) i Cristian Callado Javou (CP Padre Melchor); Secció C (de 8 a 9 años):Nuria Clara Grimalt Ferrer(CP Padre Melchor) i Paloma Espinosa Moyà (CP Padre Melchor): Secció D (de 10 a 11 anys): Carlos Cabrera López (CP Padre Melchor) i Lluís Vicens Julià (CP Manuel Bru).
El jurat encarregat de valorar tots els treballs presentats a concurs va estar integrat per: els regidors d’Educació i Joventut, Antonio Torres i Miquel Cabrera, respectivament, un representants dels dos col·legis, Rosa María Ginestar i Gabriel Gilabert; un membre del AMPA del Padre Melchor, Domenech Miralles i l’artista local Miguel Ferrer.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?