Festes

aquest diumenge se celebra el betlem itinerant de Benissa

Diumenge que ve dia 21 de desembre s’escenificarà a Benissa la V Edició del Betlem Itinerant. A partir de les 18 hores i des del Centre Social Bèrnia, partirà aquest betlem que recorrerà els carrers principals de la localitat (Sant Josep, Sant Domènech, Santa Bàrbara, Plaça del Portal, Puríssima Xiqueta , Plaça Jaume I i carrer Fra Maseo Company Alonso, on en arribar, al Portal , es cantaran nadales.

Organitzat per la regidoria de Tercera Edat, Participació Ciutadana i l’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia, el Betlem Itinerant comptarà de nou aquest any amb la composició humana d’estampes nadalenques en punts destacats des del Carrer Puríssima fins la Plaça Jaume I, i la zona per als vianants situada darrere de l’Església.

S’espera una participació de més de 500 persones, ja que van a col·laborar les següents associacions: Col·legi Manuel Bru, Col·legi Pare Melcior, Juniors Benissa, Penya El Carro, Associació de Moros i Cristians, Associació de Mestresses, Agrupació de Tambors i Cornetes, Granja Escola de Benissa, Club Hípic, Protecció Civil, Guarderia Bambi, Escola Infantil La Puríssima, etc.

Tampoc els animals faltaran a aquest esdeveniment, que comptarà amb la presència dels típics bous, ruques, cavalls, ovelles, cabres i fins a un dromedari.

En finalitzar el betlem, el representant de Les seves Majestats els Reis Mags d’Orient recollirà les cartes de tots els xiquets i xiquetes. A més, tots els participants i el públic assistent seran convidats a una xocolatada al Carrer Sant Pere.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?