Festes

Pla de Molins enceta la programació de festes populars de l’estiu.

Pla de Molins enceta este cap de setmana el calendari festiu programat per a l’estiu de 2003 a les diferents partides rurals i barriades del poble. La festa es va iniciar anit amb el tradicional sopar de germanor de tots els veïns del Pla de Molins, amenitzat pel “Duo Bahía”. Dissabte per la nit hi haurà una nova vetllada musical amb l’orquestra “Canela” i diumenge serà el dia fort amb un programa d’actes ben variat amb concursos d’escacs i brisca, jocs infantils i un dinar popular preparat per la Comissió de Festes. A més a més, per la nit actuarà el “Trio Talismán” i la Comissió obsequiarà a tots els assistents amb coques, vi i cervesa. Es lliuraran també els premis dels concursos de brisca i escacs i es nomenaran els components de la Comissió de Festes de 2004.

Més d’una quinzena de referències configuren el calendari festiu estiuenc que tindrà continuïtat la propera setmana amb el Corpus del Convent (del 20 al 22 de juny). El dilluns 23 se celebrarà la tradicional Nit de Sant Joan a la platja de La Fustera i este mes es tancarà amb les festes de Moros i Cristians, del 27 al 30 de juny. Els veïns del carrer Orxelles estaran de festa el 5 i 6 de juliol i la barriada de Sant Antoni de l’11 al 14. i després va Pedramala, del 18 al 20 de juliol. La festa continuarà a la partida de Pedramala, del 18 al 20, i en la de Benimarco en honor a Sant Jaume, del 24 al 29 de juliol. El dissabte 26 de juliol es farà la romeria fins l’ermita de Santa Anna, mentre que la partida dels Lleus homenatjarà als Sants de la Pedra els dies 26 y 24 d’este mateix mes.

Agost està ben farcit de propostes festives que començaran a la partida de Pinos, els dies 2 i 3. El calendari assenyala dos nous indrets per al proper cap de setmana, dies 8, 9 i 10, concretament al carrer Sant Domènech i a la platja de La Fustera. Els dies 14 i 15 la festa es trasllada fins la partida de Berdica i continuarà a la de Benimarraig (16 i 17 d’agost). Les darreres tres festes són les de la partida Collao (23 d’agost), Benimallunt (24 d’agost) i tanca la platja de l’Advocat, del 29 al 31 d’agost.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?