Esports

Comença la campanya Caminar és Sa

Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Sanitat portarà a terme la campanya Caminar és sa. La iniciativa, que pretén incitar a les persones -sobretot a les més adultes- a eixir de casa i fer exercici, començarà el dilluns 29 amb una caminada, a les 21.30 hores, des de la Plaça del Portal. Aquesta tercera edició, es perllongarà fins el divendres 3 d’octubre, quan en finalitzar el passeig hi haurà música per a tots en la Placeta de l’Església Vella.
La regidora de Sanitat, Maria Llopis, ha assenyalat que la campanya pretén estimular a tots a caminar més, passant al mateix temps una estona agradable en bona companyia. Els organitzadors esperen que aquest any participen més de 300 persones.
L’eixida del dilluns seguirà el següent itinerari: Plaça del Portal, Costera del Pobil, Avgda. de la Constitució, Sant Benet, Miguel Hernández, Escoto, Gabriel Miró, Avgda. País Valencià, Avgda. l’Alcúdia, Dr. Crespo, València, Alacant, Pare Andrés, Plaça Jaume I, Sant Nicolàs, Sant Josep, Sant Doménech, Santa Bàrbara i Plaça del Portal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?