General

Benissa organitza el VII Concurs de Vins

La Regidoria de Foment i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benissa convoca el 2VII Concurs de Vins” que se celebrarà diumenge que ve 1 d’abril en la planta baixa de la Seu Universitària.

Podran concursar totes aquelles persones que siguen elaboradores de vi mitjançant tècniques artesanals. El vi serà negre i de la collita de 2006, elaborat amb varietats autòctones. Els participants hauran de presentar dos barrals Standart Bordeleses de vidre verd de 75 cl., amb una etiqueta idèntica en cadascun d’ells, on figurarà el seu nom, cognoms, DNI i domicili i altres dades com la partida rural, la varietat del vi i el lloc d’elaboració. Els vins guanyadors hauran de passar totes les fases de tast “visual, olfactiu i gustatiu”.

Es lliuraran tres trofeus i premis de 150, 100 i 50 euros. El tast tindrà lloc l’1 d’abril a partir de les 10.00 en la planta baixa de la Seu Universitària de Benissa. Després del tast, sobre les 13.00, tindrà lloc una xerrada sobre l’elaboració de vi a càrrec de l’enòleg En Celestino Gómez en l’organització de la qual ha col·laborat cellers Agroxaló.

Tots els interessats a participar en el concurs de vins hauran de presentar una instància en les oficines del CREAMA (Carrer Escoto, núm. 72), abans del 29 de març a les 14.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?