General

José Andrés Ribes guanya la sisena edición del Concurs de tast de vins de Benissa

La segona edició de la Fira del Vi de Benissa va ser un autèntic èxit de participació, tal com reflecteixen els quaranta brous presentats al concurs de cata, just el doble que l’any passat. Aquesta Fira del Vi, organitzada per l’agència local del Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (CREAMA), l’Ajuntament de Benissa i el Museu del Vi Llegat de Bacchus de Xaló, es va desenvolupar el dissabte i el diumenge a la planta baixa del centre cultural i tenia com a principal objectiu promocionar els productes agrícoles autòctons mitjançant un concurs de vins elaborats amb els mètodes més tradicionals. A més, la fira va comptar també amb una exposició de vins elaborats al País Valencià i una xerrada sobre l’evolució dels vins valencians.

El jurat va decidir per unanimitat donar el primer premi al vi presentat per José Andrés Ribes Ginestar, mentre que la segona i tercera plaça van ser per a José Ivars Mollá i José Ivars Castells.

El batle, Juan Bautista Roselló, va ser l’encarregat de lliurar els diplomes acreditatius i tres premis en metàl·lic de 150, 100 i 50 euros, respectivament, als guanyadors.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?