General

Els festers editen un llibre titulat “Els contes dels nostres iaios”

Presentació del llibre "Els contes dels nostres iaios"
Presentació del llibre

La Comissió de Festes 2011 ha editat un llibre titulat “Els contes dels nostres iaios”, amb l’objectiu de recaptar fons per a les festes patronals d’abril.

La coordinadora del llibre, Maria Francisca Ivars, ha comentat que la majoria dels contes ja eren explicats per la seua besàvia a sa mare i d’ací a ella i que fins i tot han arribat fins als seus fills. Es tracta de contes diferents als que es poden trobar a les llibreries. A més, les il·lustracions han estat realitzades per alguns festers joves. També destaca com a característica que el llenguatge utilitzat en el llibre és exactament el mateix que s’emprava en aquella època.

El llibre, que consta de 27 contes, té un cost de 10 euros i s’han editat 1.000 exemplars. Qualsevol persona interessada pot adquirir-ne un mitjançant qualsevol membre de la comissió o al Casal Fester els dimarts en horari de 18.30 a 20.30.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres i el president de Festes, Eusebio Ortolà, han assistit a la presentació del llibre davant els mitjans de comunicació i han animat la població perquè col·laboreamb la Comissió de Festes, adquirint un exemplar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?