Festes

Els festers preparen l’elecció de les regines de festes 2011

Candidates a regina de festes de la Puríssima Xiqueta 2011
Candidates a regina de festes

La Comissió de Festes 2011 es troba ultimant els preparatius del que serà el seu primer acte festiu, l’elecció de les regines de Festes 2011.

L’acte tindrà lloc l’11 de setembre a les 22.00 al passeig Dolores Piera, espai habilitat per a l’ocasió i per gaudir còmodament del mateix. El decorat de l’escenari estarà a càrrec de la Comissió i ha sorgit d’una idea del jove fester Sergio Espinosa.

En la primera part de la revetla, 11 xiquetes, nascudes el 2003, dipositaran en l’urna els seus nom i la sort designarà la regina infantil 2011. A continuació, després d’un xicotet descans, les 12 joves nascudes en 1993, passaran a ser les que, després d’anar extraient els noms de cadascuna d’elles, coneguen la que representarà la dona benissera durant tot l’any com a regina de festes 2011.

La Comissió de Festes, dirigida pel seu president, Eusebio Ortolà, les xiquetes Aitana Argudo Bertomeu, Paula Estrugo Aranda, Alejandra Gilabert Vives, Neus Gosp Mendoza, Neus Ivars Font, Nuria Martínez Ribes, Nuria Pallet Cuesta, Carla Pérez Ribes, Idoia Pineda Botella, Paula Roselló Ferrer, Elsa Urbà Mendoza , les joves Alba Argudo Segura, Paula Crespo Agut, Graciela Gat Baidal, Clara García Esquerdo, Celia Ivars Roma, Andrea Llopis Femenía, Ángela Marí Cabrera, Gema Pastor Bisquert, Virginia Pérez Gat, Verónica Reus Martí, Beatriz Ripoll Cozens-Hardy, Rebeca Ruiz Albal, estan posant tot el seu interés i esforç perquè eixa nit màgica, òmpliga de sorpreses i emocions, siga del grat de tots i es puga conèixer el nom de les protagonistes de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2011 de Benissa. Les entrades ja estan a la venda al preu de 12 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?