Festes

L’elecció de les regines de festes 2010 es farà el dissabte 12 de setembre

Benissa es vestirà de gala el dissabte vinent dia 12 de setembre amb motiu de la celebració de l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2010, acte que tindrà lloc a la glorieta Dolors Piera i que donarà començament a les 22.30. Per això la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2010, porta setmanes preparant i organitzant l’acte, perquè siga del gust de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” les que seran les que durant les festes patronals de Benissa ostenten els càrrecs de “Regines”.

L’acte s’iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2002. Un total de 12 jovenetes benisseres, de les 13 que formen la comissió infantil, totes elles molt il·lusionades, dipositaran en l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a regina infantil de festes 2010. Per a aquesta part s’ha preparat un espectacle infantil en què participaran “Peter Pan” i “Garfio”, i que estarà presentat per Àngels Ribes, Marta Mas i Andrea Estupiñá. També actuarà el “Ballet de Ma. Paz”.

La segona part de l’acte, i el que major nombre d’il·lusions presenta, serà el que designarà la futura regina de les festes 2010 a Benissa, elecció a la qual concorren 17 joves benisseres de les 26 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1992. L’acte serà presentat pels membres de la Comissió Ma. Clara Santacreu Cabrera i Sergi Gregori Bosch.

Des de la Comissió de Festes 2010 de Benissa, han volgut donar-li un toc especial a aquest primer acte oficial dins de l’intens programa de festes que es desenvolupa a Benissa al voltant de la seua patrona la Puríssima Xiqueta, acte que serà vist per més d’1.000 persones entre familiars, simpatitzants i membres de la comissió organitzadora, en les taules que es muntaran.

Enguany l’escenari recrearà la zona costanera del poble, una idea d’una festera jove, Laura Ramírez Cabrera, en la qual està treballant un grup de persones.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?