Festes

Benissa tria el dissabte les regines de les festes de la Puríssima 2009

Benissa es vesteix de gal·la dissabte que ve dia 13 de setembre amb motiu de la celebració de l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2009, acte que tindrà lloc a la glorieta Dolors Piera i que donarà començament a les 22.30.

La Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2009, porta setmanes preparant i organitzant l’acte, perquè siga del grat de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” quines seran les que durant les festes patronals de Benissa de 2009 ostenten els càrrecs de “Regines”.

L’acte s’iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2001. Un total de 16 jovenetes benisseres, totes elles molt il·lusionades, dipositaran en l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a regina infantil de festes 2009. A aquest acte, les comissions solen donar-li cert toc “infantil” i per això serà presentat íntegrament, pels xiquets Laura López i Joan Ginestar.

La segona part de l’acte, i el que major nombre d’il·lusions presenta, serà el que designarà la futura regina de les festes 2009 a Benissa, elecció a la qual concorren 23 joves benisseres de les 28 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1991. L’acte serà presentat pels membres de la Comissió Raúl Martínez i Mª José Ribes.

Des de la Comissió de Festes 2009 de Benissa, han volgut donar-li un toc especial a aquest primer acte oficial dins de l’intens programa de festes que s’està desenvolupant a Benissa entorn de la seua patrona la Puríssima Xiqueta, acte que serà vist per més de 1.000 persones entre familiars, simpatitzants i membres de la Comissió Organitzadora, en taules situades a l’efecte. Un artista faller, amb l’ajuda de diversos festers, està elaborant el motiu que adornarà enguany l’escenari, recordant una peça que va adornar les festes l’any 1929.

A més, com a novetat enguany, la Comissió subvencionarà amb 1.200 i 800 euros a la rgina major i infantil respectivament. Aquesta va ser una idea que va sorgir del mateix president, Pedro Cabrera, que va comptar amb els vots favorables de la Junta i amb la qual s’espera crear un precedent en futures comissions. Amb aquesta ajuda s’espera que es presenten totes les xiques que tinguen il·lusió de representar la dona benissera sense preocupar-se per les despeses econòmiques, que en aquests casos, s’eleven un poc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?