Festes

La Comissió de festes 2009 pagarà les despeses de les regines major i infantil

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 28 d’agost de 2008:

Les futures regines de les festes de Benissa, que seran triades el dia 13 de setembre, comptaran amb una subvenció especial de la comissió de festes, per a ajudar principalment a comprar-se el vestit o a altres despeses derivades del càrrec. És a dir, que riques i pobres puguen optar a ser regines de les festes i no es perda la tradició.

La Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2009, s’ha decidit a ajudar econòmicament a les que l’atzar esculla per a representar a Benissa en les seues celebracions. La subvenció serà de 1.200 euros per a la regina major i de 800 per a la infantil que donarà aquesta comissió festera.

Una decisió unànime, que va eixir de la idea que va tindre el seu president Pedro Cabrera. “Sempre he pensat que la jove que representa la dona benissera no havia de costar-li un euro més que a les altres festeres” i afegeix que “els problemes econòmics no han de causar impediment per a presentar-se a regina de la festes”, va assenyalar.

Les candidates han acollit encantades aquesta bona nova, i és que enguany el poder adquisitiu familiar no serà important per a poder representar a Benissa.

Amb aquesta bona notícia s’espera, com diu Cabrera “que servisca de precedent perquè les pròximes comissions seguisquen en aquesta línia” i també fa una crida a l’Ajuntament. L’entusiasta president de la comissió va demanar al batle, Juan Bautista Roselló “que en edicions vinents es done suport a aquesta iniciativa, en allò que es puga”. Ara, a uns dies de l’elecció, falta conèixer el nombre exacte de candidates, encara que tot apunta que més de vint joves i setze xiquetes tiraran la bola a l’urna perquè la sort esculla quina d’elles és nomenada la nova regina de festes.

La vetllada s’està cuidant fins el més mínim detall, des d’un original guió fins a un escenari que deixarà bocabadats els assistents. Segons afegeix Pedro Cabrera “estem treballant molt dur per a reproduir una peça antiga que farà reviure moments inoblidables al públic més major que vinga eixa nit”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?