Festes

Pedro Cabrera, president de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2009

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 16 de juliol de 2008:

El conegut empresari comarcal Pedro Cabrera, propietari de Suministros Hosteleros Benissa, ha sigut triat president de les festes de la Puríssima Xiqueta 2009.

Una persona senzilla, propera i molt treballadora, són algunes de les moltes qualitats que té Cabrera i que han fet que la Comissió de Festes l’escollira per majoria absoluta.

Un fet que no ha sorprés ni a festers ni veïns de Benissa, donat que en els diferents rogles del poble i, des de fa més d’un any, es parlava de Pedro com el futur president d’aquesta comissió i del que Cabrera se sent orgullós.

I és que encara li brillen els ulls quan recorda la seua elecció, moments de nerviosisme i alegria “estic molt content i vull agrair als festers la confiança dipositada en mi, a les tres quintes i espere estar a l’altura i treballar per a fer les festes que Benissa mereix”.

Unes celebracions que el president espera siguen del grat de tots i que arriben a tots els racons del poble, no centrant-les sols en la plaça del poble “van a ser unes festes molt participatives, que honraran a Benissa i a la nostra patrona la Puríssima Xiqueta”. Un any que no serà un camí de roses, ja que no es pot oblidar la crisi, encara que ell i el seu equip van a treballar molt dur, com han fet, fins ara, fins i tot sense saber l’equip directiu “però sense arribar a atabalar a les famílies i veïns, amb moltes vendes, ja que sabem que no corren bons temps” afirma Cabrera.

El vicepresident és José Miguel Bertomeu, María Llopis, secretària i Doménec Miralles tresorer, aquests dos últims càrrecs, ostentats des del mes d’abril.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?