Festes

Lucía Piera i Aída Cuart, regines de les festes Puríssima Xiqueta 2009

El dissabte passat va tindre lloc l’acte d’elecció de les regines de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2009. Un total de 23 xiques es van presentar al títol de regina major, al qual l’atzar va triar a Lucía Piera Ferrer. Les seues dames van ser Lolita Rodríguez Moragues (1a dama) i Alicia Cabrera Cardona (2a dama). Per al títol de regina infantil la sort va triar a Aída Cuart Cuello. Les seues dames d’honor foren Silvia Far Llobell (1a dama) i Carla Lozano Roselló (2a dama). Les regines del 2008 Andrea Baydal i Nekane Soto juntament amb les seues respectives dames, van ser les encarregades de triar les paperetes de les afortunades.

L’acte, que va començar a les 22.30, va comptar amb la presència de les autoritats de Benissa. L’acte de l’elecció infantil va ser presentat íntegrament pels xiquets Laura López i Joan Ginestar i la resta de l’acte pels presentadors i membres de la Comissió, Raúl Martínez i Ma. José Ribes. D’altra banda, el motiu triat com a tema principal de l’elecció de la regina va ser una peça utilitzada per a adornar les festes de l’any 1929 i que ha estat confeccionada per un artista faller.

El president de la Comissió de Festes, Pedro Cabrera i la regidora de Festes, Raquel Soliveres, van tancar aquest acte desitjant el millor als nous festers i regines del 2009.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?