General

Els festers publiquen un llibre sobre la història de les festes des de 1624

La Comissió de Festes de 2008, amb l’objectiu de recaptar diners, ha preparat un llibre titulat “Les Nostres Festes a través del temps. Benissa 1624-1986”. En ell es recopilen fotos i anècdotes de les festes des dels seus orígens fins a la dècada dels 80, concretament fins a 1986, quan els festers majors ho van ser als 18 anys.

Segons ha explicat Pepe Ivars, membre de la Comissió, aquest llibre té un contingut més literari, més històric en comparació amb altres llibres que han editat les comissions de festes anteriors. “Ens hem servit de l’arxiu municipal, dels fotògrafs de Benissa però sobretot de molts particulars que han cedit imatges i que han aportat les seues vivències”, va apuntar Ivars.

El llibre, a més, conté dos escrits que trenquen la seua continuïtat, un recordant “l’Etern Fadrí”, referint-se al conegut Pere Bigot i un escrit del rector.

Els llibres, un total de 1.000 exemplars, estaran a la venda a partir del divendres que ve al preu de 50 euros i es podran aconseguir mitjançant qualsevol membre de la Comissió o en algunes tendes i llibreries del poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?