General

36 persones assisteixen al Viatge Cultural de la Comissió de Festes 2008

El cap de setmana passat els “festers 2008” de Benissa, van realitzar un viatge cultural a Madrid. El seu objectiu era assistir a la representació musical “Jesucristo Superstar”. Un total de 36 persones formaven l’expedició, els quals van poder gaudir d’un cap de setmana a Madrid i assistir a aquesta nova i actualitzada versió del musical que durant la dècada dels anys 70 tant d’èxit va tindre a Espanya, i que actualment està rebent molts afalacs entre els experts i el públic que ha pogut gaudir de l’obra.

El viatge va ser organitzat per la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2008 per a recaptar fons destinats a les festes patronals de l’any que ve.

Pròxims Projectes

Molt dinàmics es presenten els “festers 2008” com ho demostren les nombroses activitats que fins ara s’han realitzat (tuning, teatre, viatge a Madrid, etc.). Les pròximes actuacions o activitats previstes se centren especialment aquest mes de desembre, en la realització d’una partida de pilota valenciana al trinquet de Benissa en commemoració del seu 50 Aniversari i en la presentació d’un llibre històric que està alçant molta expectació, tot això sense deixar de pensar en les activitats previstes per a la “Fira i Porrat” del mes de gener.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?