General

El PSPV rebutja la permuta d’un solar municipal a Beniver

El grup municipal socialista de Benissa ha presentat una al·legació al programa d’actuació urbanística de Beniver perquè l’Ajuntament no permute la parcel·la de 2.081 metres quadrats que correspon al consistori per cessió obligatòria en el PAI, a canvi de 526.379 euros, quantitat que percebrà de l’agent urbanitzador en compte del solar.

Segons denuncien els socialistes això suposa “fer un regal a l’empresa urbanitzadora” perquè l’Ajuntament perdrà diners amb aquesta operació, ja que segons el regidor, Juan Crespo, “Beniver és una zona privilegiada, està tot ja venut i a uns preus desorbitats”. Es tracta d’una ampliació del nucli urbà amb excel·lents vistes.

Plusvàlues

Els socialistes exigeixen al batle que “no renuncie al solar que correspon a tots els ciutadans de Benissa, i que no afavorisca l’agent urbanitzador, que és qui s’emportarà les plusvàlues que generen els metres del solar en aquesta permuta”.

El PSPV recomana al batle, Juan Bautista Roselló, que faça “regals del seu patrimoni particular, però no dels diners de les arques municipals”. La parcel·la que rebria l’Ajuntament en la urbanització de Beniver té 2.081 metres quadrats, i 3.331 metres quadrats de sostre.

Però l’Ajuntament, amb la finalitat de no haver d’afrontar les despeses d’urbanització, segons el PSPV, ha decidit vendre el solar a l’empresa urbanitzadora Colinas de Benissa, a canvi de poc més de 526.000 euros.

Crespo assenyala que l’Ajuntament no té en compte “la revaloració del terreny i perdrà importants plusvàlues que es generaran en la parcel·la”. El regidor va dir que si cal vendre, que siga en subhasta pública perquè així es guanyaran més diners.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?