General

El PSPV-PSOE exigeix a Benissa Golf que es limite al que s’acordà

Després de la reunió celebrada a l’Ajuntament dijous passat entre els representants polítics de la localitat i l’empresa Benissa Golf, consistori i mercantil van arribar a l’acord de suspendre “provisionalment” el pla que preveu la construcció de 4.700 cases i dos camps de golf en 3, 6 milions de metres quadrats.

No obstant això, segons el PSPV-PSOE, hores més tard de celebrar-se aquesta reunió, l’empresa Benissa Golf SL va remetre un comunicat en què acordava “detenir el tràmit notarial del projecte urbanístic per tal que transcorrega el temps necessari per a mantenir les reunions informatives pertinents que permeten analitzar i debatre l’esmentat projecte”.

Amb aquestes afirmacions, el PSPV-PSOE de Benissa va advertir que “no acceptem de cap manera el contingut del comunicat de l’empresa Benissa Golf SL” ja que consideren que “si la mercantil ha fet cas omís conscientment al mandat de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament, el poble de Benissa es troba davant un escenari polític absolutament diabòlic”.

És aquesta raó la que els ha dut a exigir al batle, Juan Bautista Roselló, que “transmeta a l’empresa que ha de complir amb el mandat” acordat a la reunió, a més de “retirar el macroprojecte de la notaria de Benissa i oblidar-se d’ell sense cap condició”.

En aquest sentit, els socialistes van matisar que “mai acceptaran que la voluntat democràtica del poble, manifestada a través dels seus representants siga burlada i substituïda per la voluntat de l’empresa Benissa Golf ja que vivim en democràcia i no en dictadura”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?