General

El PSOE exigeix el cessament del regidor de seguretat

El PSOE de Benissa va demanar mitjançant un comunicat al batle, el popular Juan Bautista Roselló, el cessament del regidor de seguretat, Alexander Theobald. La petició dels socialistes es deu a “l’alarma social” creada arran de les denúncies dels tres sindicats de la policia local en què alertaven que l’equip de govern del PP “oculta la realitat del municipi de més i més delinqüència” i advertien que no continuarien realitzant més hores extra si no s’aborden les millores, que segons els agents, havien acordat amb el batle.

Pel que fa a això, el batle Roselló ja va avançar ahir que no tenia pensat cessar Theobald i va manifestar que les crítiques dels socialistes “no tenen cap fonament”.

Els socialistes van exigir que “la policia local i el batle solucionen de forma immediata mitjançant un acord les seues diferències per poder seguir garantint la seguretat de tots els ciutadans de Benissa” i van titllar de “fracàs” el pla de seguretat que “el darrer any va anunciar el regidor Alexander Theobald”. Un document que no ha tingut èxit segons el PSOE i que s’ha posat de manifest “el passat cap de setmana amb la comissió d’actes vandàlics, que han sofert diversos veïns”. Aquest diari va publicar dimarts passat el cas d’una alemanya resident a Benissa que ha decidit abandonar el municipi en patir quatre atracaments en tan sols una setmana.

El batle va comentar que “el pla de seguretat s’està desenvolupant i abans de l’estiu els agents disposaran d’un vehicle per a la zona costanera”. El batle, que va atribuir les crítiques de la policia local a la negociació laboral que mantenen amb el consistori i fins i tot va arribar a dir en relació amb l’afer de les hores extra que “el que tenen són poques ganes de treballar i volen cobrar més”, va assegurar ahir que “estem en contacte amb els agents mitjançant una taula de negociació per a resoldre les diferències que jo crec que ja es troben en vies de solució”.

Places i comparances

Els socialistes de Benissa també van aprofitar l’ocasió per a criticar en el comunicat que “quan municipis veïns com és el cas de Teulada (ja s’han reforçat amb 12 agents més per a l’estiu) a Benissa ens trobem amb una convocatòria de 5 agents de reforç, que són clarament insuficients i més tenint en compte que fora del nucli urbà viuen unes 3.500 persones de forma permanent”. De fet, el PSOE va fer els seus propis càlculs per veure quin seria el nombre idoni d’agents per a Benissa i aquest va ser de 45 efectius “per a garantir una seguretat ciutadana òptima”.

Pel que fa a això, el batle va datar per al mes de maig la convocatòria de 5 places “pel que es passarà d’aquesta manera a 27 agents” i va anunciar que “en el pressupost de 2005 es contempla l’objectiu d’arribar a 30 efectius en la policia local a més de cinc oficials”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?