General

La Policia local manté els controls de tràfic malgrat les reticències del batle

“La delinqüència ha augmentat d’una manera alarmant en l’últim any”. Amb aquests arguments la policia local de Benissa segueix fent controls preventius de vehicles d’una manera regular en el terme municipal ja que, segons el representant sindical, Nicolás Vizcaíno, “estem molt preocupats, tant els veïns i els polítics com els professionals”.

De fet, Vizcaíno va afirmar aquesta setmana que “els robatoris amb violència han augmentat” pel que, “després de cometre’s els delictes fem controls de vehicles per a intentar atrapar els delinqüents abans que isquen de Benissa però no són mesures exhaustives”.

En aquest sentit, el batle, Juan Bautista Roselló, va demanar als agents de la Policia Local que deixaren de fer controls de vehicles en el terme municipal “per ser un treball més propi de les forces de seguretat de l’estat”. No obstant, la policia local ha mantingut les mesures davant els últims delictes i l’augment de la taxa de delinqüència.

El representant sindical d’UGT, de la policia de Benissa, vol demanar al batle reforços en la plantilla ja que “duem anys d’estancament”. Vizcaíno reconeix que “no podem demanar de la nit al matí un augment del 40% de la plantilla actual de la policia local però sí que el nombre d’agents s’incremente”.

De fet, a Benissa hi ha 30 agents mentre que la policia de Teulada compta amb 40 i Calp amb 80. En aquest sentit, Nicolás Vizcaíno adverteix que Teulada “té un terme municipal més xicotet que Benissa però té més agents policials” pel que “hauria d’equiparar-se millor les plantilles de personal entre els municipis del sud de la comarca”.

Casos de robatori

La Guàrdia Civil de Benissa va detenir al febrer una banda de delinqüents que es dedicava a robar en diversos xalets de les zones residencials des de Teulada a Xàbia. Les forces de seguretat van seguir la pista dels lladres després que entraren a furtar en un xalet d’una urbanització de Benissa. Els lladres utilitzaven el seu botí per a obtenir droga.

I és que els casos de robatoris amb violència en les zones residencials de La Marina Alta ha augmentat de manera alarmant l’últim any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?