General

El policia Manuel Páez rep la placa individual al mèrit policial

L’agent de la policia local de Benissa, Manuel Páez Ruiz, va recollir aquest dilluns a València, en la ciutat de la justícia, una medalla individual al mèrit policial, en concret la categoria anomenada “distintiu blanc”, de mans del Conseller de Justícia i Administracions Públiques, En Miguel Peralta Viñes, en el transcurs de l’acte de lliurament de premis, distincions i condecoracions organitzada per la Direcció general d’interior.

L’agent de Benissa ha rebut aquest distintiu per la seua contribució extraordinària en el salvament d’un menor en una situació de greu risc per a la seua vida i integritat física, més enllà de l’exigible en l’acompliment normal de la funció policial. Aquest fet va tenir lloc en l’estiu de 2.000, pel que Manuel Páez es converteix en el primer agent del País Valencià condecorat pel seu expedient, ja que aquest acte és la primera vegada que se celebra.

Manuel Páez va estar acompanyat del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, el cap de la policia Local, Domingo Anarte, i dels seus familiars i amics.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?