General

El PSOE demana que es col·loquen altaveus a la plaça per a escoltar el ple sobre el projecte del golf

Discomòbil proteccionista. El PSOE de Benissa va sol·licitar ahir a l’Ajuntament de Benissa la instal·lació “dels mitjans necessaris (altaveus) perquè el desenvolupament del ple de hui a les 21 hores” puga ser escoltat a la plaça del Portal de l’ajuntament “per tots aquells ciutadans que no puguen accedir al saló de plens”. Segons el portaveu del grup socialista, la mesura s’ha de portar a terme “perquè l’aforament és limitat” a més de que “es preveu l’assistència de nombrosos veïns de Benissa, entre ells els propietaris afectats pel projecte de la mercantil Benissa Golf SL”.

Uns veïns que acudiran amb l’objectiu de “presenciar el debat sobre la moció presentada pels grups polítics de l’oposició sobre el pla.”

Moció de l’oposició

En la sessió plenària que se celebrarà aquesta nit, els grups de l’oposició (PSOE, CIBE-Bloc i PSI) presentaran una moció consensuada amb els membres de la Coordinadora per la protecció del patrimoni agrícola que exigeix el “blindatge” en el PGOU dels 3,6 milions de metres quadrats que es veurien afectats pel macroprojecte de Benissa Golf SL que pretén construir dos camps de golf i 4.700 habitatges. A més, la moció proposa la requalificació del sector urbanitzable de La Ràpita. Tot amb la finalitat d’evitar la presentacions de nous plans.

L’alcalde del municipi, Juan Bautista Roselló, ja va avançar la setmana passada que el grup popular votarà en contra de la moció per raó del perjudici econòmic que suposa per als propietaris.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?