General

El PSOE de Benissa alerta al ministre Soria del caos sanitari a la comarca

El PSOE de Benissa va mostrar ahir el seu suport, mitjançant un comunicat, als professionals de l’hospital comarcal situat a Dénia després de la denúncia de col·lapse en què es veu immers el centre. Els socialistes denuncien “l’abandó pressupostari i de gestió de la Conselleria de Sanitat dirigida pel PP”.

De fet, el PSPV assegura que “no pot quedar-se quiet davant la greu situació en què actualment es troba l’hospital de la Marina Alta” i, per això, ahir va anunciar que remetrà una carta al ministre de Sanitat, Bernat Soria, ja que és al Govern de l’Estat al qual li correspon “vetllar perquè tots els ciutadans de l’Estat tinguen garantits uns serveis mínims iguals en tot el territori espanyol” i, en aquest sentit, “hui a la Marina Alta no es compleix aquest mandat constitucional” per part de la Generalitat Valenciana.

Així mateix, el PSOE de Benissa vol mostrar el seu rebuig a la política sanitària que està portant a terme la Generalitat Valenciana. “El PP durant el seu mandat al capdavant de la Generalitat ha demostrat amb fets que garantir un sistema de sanitat públic de qualitat, universal i gratuït no és un dels seus objectius polítics i només ells són els responsables de la situació del nostre hospital comarcal”.

Els socialistes insten a la conselleria per tal que prenga de manera urgent mesures necessàries per a “corregir la difícil situació en què es troba l’hospital de la Pedrera i els facultatius que hi treballen”. Recorden que el “caos hospitalari” repercuteix en tots els ciutadans de la Marina Alta i que la sanitat pública és la base fonamental per a aconseguir el benestar dels ciutadans.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?