General

El PSOE alerta de corrupció en la venda d’habitatges en sòl hoteler

Les coses es concreten cada vegada més. El portaveu del PSOE de Benissa, Vicent Cabrera, va reaccionar de forma contundent ahir en conèixer que l’empresa que construeix apartaments sobre sòl d’ús hoteler ja ha posat preu als habitatges que en teoria haurien de ser de lloguer però que es venen de forma privativa a partir de 180.000 euros. Els 83 apartaments que edifica la promotora Ruschliffe Management Services es promocionen des del començament de les obres en la pàgina web de l’empresa i des de llavors s’ha desencadenat una agra polèmica entre l’oposició i el govern local sobre “una situació vergonyosa”, va definir el portaveu socialista.

De fet, Cabrera va ser més dur i va qualificar de “veritable corrupció” el fet que l’equip de govern del Partit Popular, encapçalat pel batle, Juan Bautista Roselló, haja permés que “aquests habitatges aviat s’ocupen de forma particular quan haurien de destinar-se a ús hoteler com marca el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU)”. Precisament per ser d’ús hoteler, en la superfície on s’aixequen els apartaments s’ha permés l’augment d’edificabilitat perquè “Benissa té dèficit de places hoteleres” però “és en realitat un gran frau perquè són apartaments privats”, va asseverar Vicent Cabrera.

En aquest sentit, el portaveu del grup municipal socialista va advertir que fins i tot poden haver-hi “responsabilitats penals” per part de qui han permés l’actuació urbanística i va suggerir que en el cas que “els apartaments s’arriben a ocupar de forma particular -com tot sembla indicar segons el transcurs dels esdeveniments- l’ajuntament haurà d’acudir immediatament i tancar les instal·lacions” perquè “no compleixen l’ús per al qual estan construïts els apartaments”.

Resposta

Amb tot, sembla que el batle del Partit Popular, Juan Bautista Roselló, que ara a més dirigeix la Regidoria d’Urbanisme, no és del mateix parer. En un ple celebrat recentment el batle va assenyalar, en resposta a una pregunta del portaveu de la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc, Isidor Mollà, que si seguien les obres de construcció dels apartaments de Montemar era perquè compta amb tots els permisos necessaris.

Malgrat la polèmica, mentre les discussions segueixen les obres no paren -no han estat detingudes en cap moment- i els apartaments cada vegada estan més prop d’estar finalitzats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?