General

L’ajuntament obrirà expedient sancionador a l’empresa que construeix cases en sòl qualificat com a hoteler

L’Ajuntament de Benissa obrirà expedient sancionador a la promotora Rushcliffe Management Services SL per haver canviat l’ús de la urbanització que construeix, que és hoteler i per al qual tenia llicència, pel de apartaments turístics que ja s’han posat a la venda.

El batle del municipi, el popular Juan Bautista Roselló, va confirmar ahir que “el consistori prendrà les mesures oportunes necessàries si ha existit una desviació de l’ús de la llicència” de la urbanització. En aquest sentit, el batle va anunciar que “s’obriria un expedient sancionador a l’empresa per a restaurar la legalitat urbanística”.

La resposta de l’equip de govern de Benissa es produeix després que els veïns de la zona on es construeix el complex Jardines de Montemar i el PSPV-PSOE denunciaren que existia publicitat de la venda de 83 apartaments turístics a preus que oscil·len entre els 180.000 euros i 267.000. Des de la formació socialista van acusar el govern del PP “d’estar emparant el frau que l’empresa està realitzant als compradors d’aquests apartaments, i més quan els compradors desconeixen el seu ús hoteler i sense que l’empresa tinga la possibilitat d’obtenir la llicència d’activitat turística”. Segons el PSPV-PSOE la llicència d’obres es concedí a l’empresa el 16 d’agost d’enguany.

Pel que fa a l’altura de les construccions el batle va desmentir les acusacions dels veïns que asseguraven que l’obra constava de quatre plantes amb una altura superior als set metres, que és la permesa. Juan Bautista Roselló va assenyalar que la urbanització hotelera comptava solament amb dues altures.

Programes a la Llobella

El batle també es va referir a l’anunci realitzat pel grup socialista que va suggerir ahir que el programa urbanístic de la LLobella-1 ha de ser executat pel consistori per a assegurar instal·lacions o serveis públics en aquesta zona. “Estudiarem aquesta proposta i la valorarem com ho farem amb totes les que es presenten, amb l’objectiu de buscar el consens” va remarcar Rosselló.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?