General

El tanatori no tindrà un forn crematori

L’Ajuntament de Benissa estudia introduir una modificació en el seu nou pla general d’ordenació urbana (PGOU) per a impossibilitar la construcció de forns crematoris en cap lloc del terme municipal, excepte en el cementeri municipal.

Així ho ha indicat el batle, Juan Bautista Roselló, després de ser preguntat pel portaveu independent Isidor Mollà sobre la possibilitat que el tanatori de Pla de Bonaire construisca un crematori incomplint el compromís de l’ajuntament de no realitzar aquesta obra. Roselló va explicar que el govern ha realitzat les gestions necessàries per a impedir la construcció del forn per a la incineració de cadàvers i va puntualitzar que la llicència d’activitat per al tanatori no abasta la pràctica de cremacions.

La llicència d’obra i activitat per a un tanatori en Pla de Bonaire va suscitar a la fi de la passada legislatura gran rebuig per part d’un sector considerable de veïns de l’entorn.

El malestar va augmentar davant la possibilitat que el tanatori contés amb un crematori. Els veïns de l’àrea van arribar a recollir centenars de signatures rebutjant el projecte i l’alcalde ha confirmat que no es farà.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?