General

El batle no sap res de la dessaladora

El batle també va valorar la futura dessaladora que s’instal·larà en la mateixa zona de La Llobella. Referent a això, Juan Bautista Roselló va expressar que “l’Ajuntament de Benissa manca d’informació sobre la planta dessaladora” i va dir que “la Conselleria d’Infraestructures ens va comunicar la decisió d’instal·lar la planta però no la ubicació” per a asseverar finalment que “en cap moment se’ns ha dit que la planta dessaladora es construirà a La Llobella”.

Sector serveis

Roselló va tornar a insistir que la urbanització de l’últim racó verge de la costa entre Moraira i Altea obeeix a “una planificació estratègica en què en aquest sector se situaran un consultori mèdic, les instal·lacions municipals de l’ajuntament en la costa i una caseta per a la policia”. També va anunciar que “existeix la possibilitat que es destine sòl dotacional per a la construcció d’un centre educatiu”.

No obstant això, els ecologistes del Runar van alertar la passada setmana de “la possibilitat que es construisca un hotel, un aparthotel o un gran centre comercial en la zona ja que té previst ús terciari en el PGOU”. Els conservacionistes van exigir la declaració de paisatge protegit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?