General

El PSOE acusa el batle d’intervenir a favor de la promotora de Montemar

El PSOE de Benissa va acusar el batle, Juan Bautista Roselló, del PP, d’intervenir en benefici d’una empresa que pretén construir uns apartaments a la zona de Montemar. Uns bungalous que haurien de ser en realitat un hotel però que sembla ser que finalment seran pisos de propietat privada.

En aquest sentit, el secretari general dels socialistes, Vicent Cabrera, va denunciar que “considerem inacceptable que el batle de Benissa convoque una reunió amb els veïns de Montemar defensant personalment els interessos de la mercantil Ruschliffe Management Services SL”.

Segons el també portaveu del grup municipal socialista, “a pesar del que va explicar en la cita, és públic i notori que el projecte presentat per aquesta empresa és un frau a tots els ciutadans perquè la societat està venent o ha venut els 83 apartaments per a ús privat i no per a ús hoteler”. De fet, “el propi tècnic de l’ajuntament va emetre un informe desfavorable denunciant aquesta circumstància”.

Així les coses, Cabrera va manifestar que “el PSOE rebutja absolutament que el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, estiga disposat a concedir a l’empresa la llicència d’activitat turística perquè segons les seues paraules la mercantil d’altra manera durà l’ajuntament als tribunals”. Sobre aquest aspecte, els socialistes benissencs van criticar que “cap batle pot deixar de defensar la llei perquè una empresa l’amenace o el coaccione amb dur-lo als tribunals”. “Aquest mai pot ser el paper d’un primer edil”, van concloure.

No obstant això, el batle va replicar ahir que “no són certes les amenaces” i va afegir que “el projecte està en estudi i encara no s’ha aprovat res”. Sobre la reunió, el batle va subratllar que “es va convocar per a informar els propietaris”.

De fet, els socialistes de Benissa van voler deixar ben clar en el comunicat d’ahir que “reiterem que és il·legal establir zones en el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) amb la finalitat que allí es construïsquen hotels i una vegada construïts es convertisquen en habitatges privats”. D’aquesta manera, el secretari general del PSOE de Benissa, Vicent Cabrera, va finalitzar rotund que “aquestes zones o àrees que estableix el PGOU estan per a construir hotels perquè el municipi no disposa d’aquest tipus d’establiments” afegint a continuació que “no estan per a emparar o camuflar fraus urbanístics”.

SPA i piscina

Quant al projecte Juan Bautista Roselló va manifestar ahir que “en tot cas serien 83 apartaments en règim de lloguer amb SPA, piscina, zones enjardinades” si bé va concretar que “els serveis tècnics estan estudiant si aquest règim es pot considerar terciari” que és la categoria que té la zona en el PGOU.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?