General

El PSOE acusa el PP d’irregularitats en l’adjudicació del servei de taxis

El PSOE de Benissa va denunciar que l’equip de govern del PP podria haver comés irregularitats en l’adjudicació del servei de taxi del municipi. En aquest sentit, el regidor socialista, Juan Crespo, va criticar que “la convocatòria preveia tres places però resulta que després de la decisió del tribunal, el seu president, que era el batle, Juan Bautista Roselló, va decidir retirar dues de les places i deixar-les desertes”.

A la convocatòria es van presentar 6 persones. Una d’elles va arribar als 8,2 punts mentre que les altres dues van assolir 4, una altra 2 i, finalment, els dos últims es van quedar amb 1 punt. Pel que fa a això, Crespo va manifestar que “no s’entén com ja que no existeix una puntuació mínima el batle decideix excloure a dos dels tres concurrents que van treure una puntuació més alta”.

No obstant, el batle Roselló va declarar ahir que es van decretar dues places desertes perquè la puntuació era molt baixa malgrat que en les bases no consta un mínim de punts per a aconseguir la concessió del servei de taxi, segons denuncia el PSOE.

Pel que fa a l’exclusió dels dos concurrents, fonts socialistes van informar a aquest diari que amb anterioritat a la celebració del concurs l’associació de Ràdio Taxi de Benissa va enviar una carta a l’ajuntament en què recomanava la no admissió d’un dels possibles concessionaris. Aquesta persona va ser la que va aconseguir la segona millor puntuació juntament amb un altre dels aspirants. Precisament aquest últim s’hauria vist perjudicat per la decisió del batle ja que va assolir la mateixa puntuació que el que no era del grat de l’associació de Ràdio Taxi.

Servei insuficient

La convocatòria de tres places de taxista va ser consensuada per tots els grups que van acordar les bases de la concessió arran de la petició de tres persones a la fi del 2004. En l’actualitat Benissa només té 5 taxis per a una població de 12.000 habitants que arriba als 40.000 a l’estiu. Amb la convocatòria es pretenia arribar a 8 taxis encara que finalment el servei es queda en 6 en haver estat rebutjats els segons millors concorrents.

En aquest sentit, el regidor socialista, Juan Crespo, va subratllar que “és necessari ampliar el servei de taxi perquè és insuficient” encara que va matisar que “no s’entén perquè han deixat dues places desertes quan no existia un mínim de puntuació”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?