General

Mollà diu que la privatització del fem costaria un 40% més que el servei públic

El portaveu de CIBE-Bloc, Isidor Mollà, va arremetre ahir contra l’anunci del batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló, que el consistori “està estudiant canviar el model de gestió, tant de la recollida de residus com de neteja viària encara que no hi ha cap decisió presa”, segons va explicar el mateix primer edil en la inauguració d’una de les sis àrees de contenidors que s’han instal·lat en la zona costanera del municipi.

El portaveu del grup independent va manifestar que “per les ofertes que vaig tenir jo d’empreses privades durant els mandats al capdavant de l’ajuntament puc dir que se li pagaria a la mercantil un 40% més del que costa hui en dia mantenir el servei municipal”. En aquest sentit, Mollà va insinuar que “possiblement si ho han dit és perquè ja ho deuen tenir una mica avançat o parlat amb alguna empresa del sector”. Així mateix, el grup CIBE es mostra en desacord amb la decisió de l’equip de govern “perquè perjudica greument les butxaques dels ciutadans així com les condicions dels treballadors municipals que passarien a formar part d’una empresa privada” afegint que “el que s’ha de fer és buscar una fórmula de finançament més convenient”.

Apujada d’impostos

Isidor Mollà va criticar que “no em sembla just que havent apujat l’impost de la recollida d’escombraries un 100% fa no res ara es plantegen la possibilitat de privatitzar el servei” i va afegir que “és una mostra més de la dolenta gestió de l’equip de govern del PP que està fent un ús incorrecte dels serveis municipals”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?