General

Els apartaments de Montemar segueixen endavant malgrat que el batle va prometre paralitzar-los

Les imatges són l’element més revelador que existeix, per normal general, a nivell informatiu. Un cop d’ull a les fotografies que acompanyen l’article, que tenen una diferència de gairebé mig any entre l’una i l’altra, informen que les obres de construcció de 83 apartaments a Montemar no s’han paralitzat en cap moment. No obstant això, va ser el batle, Juan Bautista Roselló, qui va assegurar en més d’una ocasió que havia ordenat la detenció de l’edificació als serveis del Departament d’Urbanisme. Es va anunciar també l’obertura d’un expedient sancionador.

Les cases que es construeixen a Montemar estan sobre sòl d’ús hoteler, segons marca el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Benissa. Però l’empresa que desenvolupa els treballs ven els apartaments com si de sòl residencial es tractara. A més ho fa a través d’Internet com han denunciat en reiterades ocasions els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Benissa.

De fet, en l’últim ple ordinari celebrat al poble el portaveu de la coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc, Isidor Mollà, va preguntar al batle del Partit Popular per unes declaracions efectuades recentment a un mitjà de comunicació per a residents en què assegurava que les obres de construcció de 83 habitatges a la zona de Montemar anaven a paralitzar-se.

El batle, Juan Bautista Roselló, va respondre en el mateix ple al portaveu dels independents i nacionalistes que, d’una banda, ell no havia efectuat aquest tipus de declaracions i, en segon lloc, que si les obres seguien endavant era perquè la construcció compta amb tots els permisos necessaris.

Amb anterioritat els socialistes van criticar amb duresa l’equip de govern del PP pels mateixos fets i fins i tot van parlar que podia existir connivència entre l’empresa promotora i el batle, Juan Bautista Roselló, en el cas que les obres seguiren endavant, com així ha sigut. El portaveu del PSOE, Vicent Cabrera, va arribar a parlar de “frau”.

L’empresa promotora de les obres és Ruschliffe Management Services. En la seua pàgina web promociona els 83 apartaments que segons marca el pla general haurien de ser per a ús hoteler com a habitatges privats i a la venda.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?