General

Els sindicats de policia segueixen enfrontats amb el batle

Els sindicats de la policia Local de Benissa i el batle, Juan Bautista Roselló, es reuneixen hui en la mesa de negociació per a intentar apropar diferències.

La trobada arriba precedit per alts nivells de tensió per l’emissió ahir d’un nou comunicat de denúncia i crítica al batle, a qui la policia acusa d’estar més interessat a promoure urbanitzacions que en la inseguretat del municipi.

Els sindicats l’acusen de dictar decrets il·legals i de desautoritzar l’Inspector Cap en assignar els serveis dels agents, a més de denunciar la manca de mitjans humans i materials per a treballar amb seguretat i efectivitat.

Roselló ha posat en coneixement de l’Institut de Seguretat Pública les accions que protagonitzen els agents “perquè és una posició irracional i indigna”, va declarar ahir. Considera “hostil” l’actitud dels policies i els acusa d’intentar boicotejar el servei sol·licitant permisos i baixes.

L’emissió d’una nota sindical abans de la reunió, amb acusacions cap a la seua persona és “un intent de pressió”, segons va dir, a què no es plegarà.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?