General

El PSOE exigeix al PSI que retire les acusacions contra Cabrera o anirà als tribunals

L’executiva del PSOE de Benissa va fer ahir públic un comunicat en què insta el portaveu del PSI, Paco Montagut, perquè efectue una “rectificació immediata” de les acusacions que va llançar en l’últim ple contra el portaveu socialista Vicent Cabrera. Montagut va acusar Cabrera d’actuar com a representant de diverses empreses promotores i va deixar caure que estava incorrent en un delicte de tràfic d’influències.

El PSOE cataloga aquestes crítiques com a “difamacions” i adverteix que si el portaveu del PSI no les retira “emprendrem totes les accions legals que calga per a defensar-nos i mantenir la dignitat del partit que representem”.

“El PSI al servei del PP”

L’executiva socialista denúncia que “una vegada més” el PSI i Montagut “s’han posat al servei del PP de Benissa i del batle”, Juan Bautista Roselló. El PSOE va titllar de “bravuconada” els advertiments de Roselló d’obrir un expedient disciplinari a Cabrera. Els socialistes van acusar el PSI i el batle de buscar únicament el “desprestigi” del portaveu del PSOE.

L’executiva assegura que ni el portaveu ni el PSOE de Benissa tenen res que ocultar. També va afirmar que, després de llegir en el ple el prec en què demanava la dimissió de Cabrera, Montagut va quedar en “solitud” i “ni tan sols fou secundat per aquells que el van induir a presentar-lo i que després no van ser capaços de mostrar-hi el seu suport”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?