General

El CIBE-Bloc aposta per ampliar l’hospital i construir un nou centre a Benissa

Des del CIBE-Bloc de Benissa ens fan arribar el comunicat següent:

El grup municipal CIBE-BLOC espera que la reunió del divendres passat (1-12-2005) d’alts càrrecs de la Conselleria de Sanitat i el Director general de DKV amb alcaldes del Partit Popular, entre ells el de Benissa, Juan Bta. Rosselló, no signifique una altra volta una burla i engany per als benissencs i que no els tornen a utilitzar per a fer-se la foto i ridiculitzar-los com van fer quan van fer la roda de premsa a Benissa amb el conseller Vicente Rambla per a dir-nos que els ciutadans del sud de la marina alta ens quedavem sense hospital comarcal.

Des del nostre grup sempre hem tingut clara la solució per al deficient i tercermundista estat de la sanitat a la nostra comarca, es ben fàcil, ampliar l’hospital de La Pedrera a Dénia i fer-ne un de nou a Benissa, preferiblement de gestió pública, com ha de ser la sanitat. Això ja ho demanavem en forma de moció al ple ordinari de novembre de 2003, lamentablement els regidors del Partit Popular de Benissa amb el seu alcalde al front votaven en contra d’esta moció, anteposant el seu partit als interessos del seu poble. I tornaven a mentir i a enganyar als benissencs, ja que cal recordar que el P.P. portava la construcció d’un hospital a Benissa en el seu programa electoral. Però per a més burla i ací mateix al nostre poble, el conseller de sanitat Vicente Rambla ens sorprenia a tots els ciutadans de la nostra comarca en afirmar que l’esperada, urgent, necessària i promesa construcció d’un nou hospital als municipis de Benissa, Teulada o Calp no anava a realitzar-se i que tampoc anava a ampliar-se l’hospital de Dénia i tot això amb els mateixos alcaldes del P.P. de Teulada, Calp i Benissa al seu costat i com sempre sense obrir la boca per a defensar el seu poble i els seus ciutadans.

La situació a l’hospital de La Pedrera no pot durar ni un dia més, els que per desgràcia han tingut que anar, han comprovat amb els seus propis ulls la situació de caos que allí es viu amb l’hospital de La Pedrera col·lapsat i amb els malalts pels corredors. Com a exemple podem citar que l’hospital de la Marina Alta té més usuaris que el de la Safor, al voltant de 20.000 més, però menys dotació de personal.

El Partit Popular no pot jugar més amb la nostra salut. Tots tenim ben clar que el P.P. es el vertader i únic culpable del lamentable estat de la sanitat pública, no només a la nostra comarca, també arreu de tot el País Valencià. Per això els demanem responsabilitat i que deixen de jugar amb la salut i la vida dels ciutadans i ciutadanes de Benissa i de tota la Marina Alta. En eixe sentit presentarem una moció al pròxim ple de desembre on demanarem que l’ajuntament de Benissa inste la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, a que solucione el greu problema d’assistència sanitària que pateix la nostra comarca, i que garantitze este servei als ciutadans de la nostra comarca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?