Comunicat

Comunicat del CIBE-Bloc sobre els pressupostos

El grup municipal Ciutadans Independents de Benissa – Bloc Nacionalista Valencià a l’ajuntament de Benissa vol informar el poble que si en el proper ple ordinari del mes de maig i des del Partit Popular de Benissa no se’ns dóna una justificació convicent de perquè els pressupostos d’enguany no estan encara aprovats, denunciarem aquest fet al Síndic de Comptes per incompliment de la llei d’Hisendes locals. Cal informar als i les nostres ciutadans/nes que segons la llei, els pressupostos haurien d’haver-se aprovat a l’últim ple abans que finalitzara l’any 2.004 o siga fa 6 mesos, cosa encara més estranya si tenim en compte que el Partit Popular té majoria absoluta al ple i d’aquesta manera no té cap problema per aprovar els pressupostos encara que aquests no siguen del gust dels altres grups presents al nostre ajuntament. Motiu que ens fa sospitar que el Partit Popular o té problemes interns amb els seus regidors (cosa que ja hem apreciat a l’últim ple) o no sap i no pot quadrar els pressupostos.

Cal assenyalar que des del CIBE-Bloc ja s’han fet diferents preguntes al respecte sobre aquest tema als diferents plens i se’ns ha contestat amb l’habitual prepotència de l’alcalde sense donar-nos explicacions al respecte com és habitual. També hem de dir que som l’últim poble de La Marina en aprovar els pressupostos, pobles com Dènia, Xàbia, Teulada, o Calp ja fa temps que els han aprovat.

Segons la llei reguladora d’Hisendes Locals, l’equip de govern hauria d’haver remès els comptes a la interventora abans del 15 de setembre del 2.004 i la interventora hauria d’haver informat abans del 15 d’octubre de l’any passat. Després, haurien d’haver-se aprovat de forma definitiva abans del 31 de desembre del 2.004. Terminis que evidentment es troben molt lluny d’acomplir-se.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?