General

El PSOE acusa el batle d’ocultar informació que permet l’obertura del crematori

El PSOE de Benissa va mostrar ahir el seu malestar amb la informació que va adonar aquest diari segons la qual l’empresa Funerària Sellés té tots els permisos necessaris per a poder obrir un tanatori-crematori al Pla de Bonaire. Com ja va informar Levante d’Alacant la passada setmana el batle, Juan Bautista Roselló, va enviar un ofici a l’empresa en 2002 en què cita textualment una “llicència de crematori-tanatori”.

A més, l’empresa va defensar que disposa de totes les autoritzacions de la Conselleria de Sanitat i que ja havia resolt les deficiències indicades pel consistori a principis del mes de maig.

En aquest sentit, els socialistes van asseverar que “el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, en el ple celebrat el 9 de maig de 2006 va ocultar aquesta informació facilitada per l’empresa i, per tant, va mentir en relació a aquests fets, circumstància que va motivar que tots els grups polítics votaren a favor de la suspensió de les llicències de crematori a tot el terme de Benissa”. Un punt que va rebre el recolzament, a petició del PP, del PSOE, CIBE-Bloc i PSI.

Possible indemnització

Cal recordar que en la sessió plenària el portaveu socialista, Vicent Cabrera, ja va advertir que l’ajuntament havia de ponderar si podia arribar el moment d’enfrontar-se a una indemnització en impedir l’activitat de l’empresa.

Pel que fa a aquest tema, els socialistes de Benissa van denunciar que “aquesta ocultació d’informació per part del batle, d’acord amb la resposta de l’empresa, pot comportar que es pose en funcionament el crematori al Pla de Bonaire i que per tant la votació celebrada en el passat ple no servisca de res”.

Com vulga que “el PSOE de Benissa ja va advertir en el passat ple que aquesta situació es podia produir”, per això, “vam exigir al batle i al PP que aclarisquen aquesta situació de forma urgent per a evitar que es pose en funcionament al Pla de Bonaire”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?