General

L’ajuntament comunica a l’empresa que no pot fer el crematori

L’ajuntament de Benissa va eixir al pas ahir de la notícia que l’empresa que està construint el futur tanatori de la localitat ha previst una ximenera per al servei de crematori malgrat que no compta amb el permís de la Conselleria de Sanitat. En aquest sentit, el consistori benissenc va informar que “el tanatori situat a la partida Pla de Bonaire que està construint l’empresa Funerària Sellés no té autorització de l’ajuntament per a crematori”.

Així, l’ajuntament governat pel PP va recordar que “la llicència atorgada per l’Ajuntament de Benissa per al funcionament i obertura d’aquestes instal·lacions només es refereix a l’activitat de serveis de pompes fúnebres i tanatori” argumentant al mateix temps que “quan es va sol·licitar la llicència la jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià impedia la instal·lació de crematoris als tanatoris situats fora dels cementeris”.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Benissa “ha comunicat a l’empresa -que construeix el tanatori i que el gestionarà- que no té autorització municipal per a la instal·lació de crematori”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?